FAQ • Szukaj • Użytkownicy • Grupy
Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
You're Beautiful
Autor Wiadomość

Saluritesh 
Fan Corner Moderator

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 21:25   You're Beautiful

You're Beautiful

Gatunek:Komedia, Romans

Rok produkcji: 2009

Napisy: BAKAFansubs

Go Mi Nyu ( Park Shin Hye ) wiedzie spokojne życie w klasztorze z zamiarem zostania zakonnicą. Gdy była mała jej ojciec zmarł, a matka odeszła. Pewnego dnia przyjeżdża do niej Pan Ma - menadżer, który twierdzi że jej brat bliźniak Go Mi Nam miał w ten dzień podpisać kontrakt. Niestety z pewnych powodów nie może się stawić na miejscu. W pierwszej chwili Go Mi Nyu nie zgadza się jednak po ciągłym namawianiu zgadza się na udawanie brata przez jeden dzień i udaje się do Seulu. Niestety to nie koniec... Zostaje poproszona o udawanie brata przez kolejny miesiąc. Nie zgadza się na to... i udaje się na lotnisko, aby wylecieć do Włoch. W tym samym czasie członkowie zespołu, z którymi podpisała kontrakt: Hwang Tae Kyung (Jang Geun Suk), Jeremy (Lee Hong Ki) i Shin Woo (Jung Yong Hwa) mają lot do Japonii. Jak dalej potoczą się losy zespołu? Co się stanie z Go Mi Nyu i jej bratem? Czy znajdą odpowiedzi na wszystkie pytania? Tego i więcej dowiecie się oglądając tę wspaniałą dramę ; )

Tutaj znajdziecie całą drame z napisami pl:

[link]

Ja ja uwielbiam , oglądałam cała noc bo tak mnie wciągneła :-)

O to pare piosenek :

Wszytskie są przepiękne , kocham je :-)

Odpowiedz do tematu